Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Groenteproductie Flevoland wordt verwelkomd

Floriade Business Club verwelkomt honderdste lid

De Floriade Business Club heeft op woensdagavond 13 december Groenteproductie Flevoland uit Dronten als honderdste lid verwelkomd. Tijdens de Future Member borrel werd samen met ondernemers feestelijk geproost op deze mijlpaal. Om het honderdste lidmaatschap te bezegelen, ontving Gert Koekoek van Groenteproductie Flevoland een gegraveerd member-bord gemaakt van kersenhout afkomstig van het Floriadeterrein. "Ik zie de Floriade als een vliegwiel voor de provincie Flevoland en Nederland met grote aantrekkingskracht. Door de Floriade Business Club leggen wij veel contacten, ook buiten onze eigen voedingsbranche. Een aanrader om in te stappen!", aldus Koekoek. 

De Floriade Business Club is in mei van start gegaan. Met nu al meer dan 100 aangesloten ondernemers uit Almere, de regio én daarbuiten. Kijk voor meer informatie over de Floriade Business Club op www.floriadebusinessclub.nl 

Publicatiedatum: