Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Veelzijdigheid en innovativiteit in de buik van München

Großmarkt München: gespecialiseerd en mondiaal georiënteerd

Ondanks de onzekerheid over de toekomstige nieuwbouwplannen is het terrein van de Großmarkt München nog steeds het grootste, belangrijkste en meest veelzijdige handelsknooppunt van Duitsland. Gastronomieleveranciers en groothandelaren uit binnen- en buitenland bezoeken iedere nacht het verscentrum met een oppervlakte van 310.000 m2 om hier hun verse groenten, fruit en zuidvruchten in te kopen. Van lokale tuinders uit de omgeving van de stad tot aan breed opgestelde dienstverleners met een compleet wereldaanbod: in München zijn verse producten van over de hele wereld verkrijgbaar.


Momenteel zijn de groothandelaren in het centrale hallencomplex druk bezig met de kersthandel. Vooral citrus, appelen, bonte sla en speciale producten zoals kastanjes bepalen momenteel de handel. Veel marktkramers van de plaatselijke kerstmarkt doen hier 's nachts hun inkopen. Daarnaast bestaat de hal uit een bonte mengeling van aan de ene kant specialisten en aan de andere kant veelzijdige dienstverleners. Groothandel Herbert Widmann is bijvoorbeeld al sinds lange tijd de marktleider op het gebied van bessen, net als dat de Bayrische Pilzbörse marktleider is op het gebied van alle soorten paddenstoelen.

Bekijk hier onze fotoreportage: http://www.freshplaza.de/fotos

Publicatiedatum: