Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Online channel wint aan belang

Arjan Klarenbeek opent tweede winkel Arjan Klarenbeek Feel Good Food

Tholen - Als groentenman met 2 sterren kun je ook wel een tweede winkel aan....Deze week opende Arjan Klarenbeek een tweede filiaal: Arjan Klarenbeek Feel Good Food. Arjan neemt een goedlopende zaak in het naburige dorp Harskamp over en dat heeft veel voordelen. Hij kan elementen uit zijn bestaande winkelformule overbrengen naar de nieuwe zaak. Naast de activiteiten voor zijn fysieke winkels is Arjan met het oog op de toekomst ook online zeer actief, zowel in communicatie als in verkoop. "Het online channel wordt steeds belangrijker", zegt Arjan.



Overname
Arjan: "Wij waren al een tijdje op zoek naar mogelijkheden om onze activiteiten uit te breiden en kwamen op een gegeven moment in gesprek met Wim Donkersteeg, die aangaf dat een overname van zijn winkel zeker bespreekbaar was." Nu kenden wij Wim al een tijdje - de wereld van de groentenhandel is best klein - en wij wisten dat zijn winkel zeer goedlopend was en zeker potentie heeft om uit te groeien", vult echtgenote Jolanda aan. Na een tweedaagse verbouwing is 't Klokuus omgebouwd tot Arjan Klarenbeek Feel Good Food. Dat geeft nog beter weer waar Arjan Klarenbeek voor staat. "Dat concept wil ik ook in mijn bestaande zaak invoeren", vertelt Arjan. "Maar eerst dit maar eens neerzetten."



Assortiment
De nieuwe eigenaren staan te trappelen om hun eigen winkelformule in te brengen in 't Klokhuus. Arjan: "We gaan een uitgebreidere saladelijn invoeren en er zal meer worden gedaan met verse maaltijden uit eigen keuken. "Wij zeggen altijd: Zoals je moeder het maakte, maar dan lekker", grapt Jolanda." Ook rauwkost zal een substantieel onderdeel vormen binnen het assortiment." Bestaande diensten als verse maaltijdbezorging aan huis, werkfruit en het specialisme in het maken van fruitmanden en relatiegeschenken worden ook doorgezet naar de nieuwe winkel.



Online

Arjan Klarenbeek heeft sinds 2 jaar een online channel in samenwerking met de lokale bakker en slager. Daar kunnen consumenten hun dagelijkse boodschappen bestellen en kiezen of ze die afhalen in de winkel of voor een klein bedrag aan huis laten bezorgen. Arjan: "Het loopt steeds beter. In het eerste jaar maakte het 5% uit van de omzet, dit jaar zal het richting de 10% gaan. Het is gemakkelijk te managen. Wanneer een klant iets bestelt, wordt dat gemeld via Whatsapp."


Presentatie online

Social media
Een ander belangrijk kanaal zijn de social media. Via Facebook post Arjan Klarenbeek regelmatig aanbiedingen en leuke producten maar vaak plaatsen ze ook een grappige foto of informatieve filmpjes. Ondanks alle online-activiteiten is en blijft het c





Voor meer informatie:
Arjan Klarenbeek AGF
Burg. Kuntzelaan 36
Barneveld

Klarenbeek Feel Good Foods
Dorpsstraat 141
Harskamp

T: (0342) 416561
www.arjanklarenbeek.nl