Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

"'NVC Night at the Planetarium’ opent ogen voor innovatie"

Augmented Reality, Virtual Reality en Interactiviteit rukken op in de verpakkingswereld. Het consumentengedrag wordt beïnvloed door smartphone-apps, het verpakkingsdesign onderzoekt totaal nieuwe dimensies en zelfs de meest afgelegen verpakkingsmachine kan nu via VR worden geserviced door een centrale, hooggekwalificeerde en 24/7 operationele onderhoudsafdeling. Deze en andere verbazingwekkende verpakkingsontwikkelingen werden getoond op 30 november 2017 in de unieke 'NVC Night at the Planetarium' in Amsterdam.


Alle ogen op AR en VR in verpakken tijdens de 'NVC Night at the Planetarium' (Foto: O. Karababa Fotografie).

Massief Goud winnen met uw verpakkingsinnovatie
De avond werd afgesloten met een startpresentatie over verpakkingsinnovatiewedstrijd De Gouden Noot 2018. De Gouden Noot is misschien wel 's werelds meest competitieve verpakkingsinnovatiewedstrijd, beroemd om de massieve gouden walnoot in de winnaarstrofee als symbool van onovertroffen holistische verpakkingsinnovatie. De inschrijving voor deze 29e editie van de wedstrijd sluit op 1 mei 2018 of wanneer het maximum aantal van 40 inzendingen is bereikt. De Prijsuitreiking zal plaatsvinden op donderdagavond 22 november 2018 in de iconische A'DAM Toren in Amsterdam. De Prijsuitreiking wordt gepresenteerd door de Belgische actrice en TV-persoonlijkheid Francesca Vanthielen.

Voor meer informatie:
NVC Nederlands
Postbus 164
2800 AD Gouda
T: +31-(0)182-512411
F: +31-(0)182-512769
Publicatiedatum: