Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Lagere exportprijs Chinese gember

"Het nieuwe exportseizoen voor gember is in het noordoosten van China al van start gegaan. De export van gember vanuit Pingdu, Shandong en Anqui begint in het midden van december. De opbrengst van de gemberoogst is dit jaar iets toegenomen ten opzichte van vorig jaar. Naar verwachting zal de exportprijs niet zo hoog zijn als voorgaande jaren. De prijzen zullen aan het begin langzaam toenemen als klanten gember beginnen in te kopen. Eventuele prijsstijgingen gaan afhankelijk zijn van het aantal geplaatste bestellingen en van andere factoren op de markt," zegt David Lee, CEO of Jining Rich Farmer International Trade.


Verse gember


Verse gember

"De gembermarkt is nu erg gepolariseerd. Aan de ene kant zijn de prijzen voor oudere gember gezakt. Dit komt voornamelijk omdat deze gember al meer dan een jaar in opslag staat en de kwaliteit ervan achteruit is gegaan. Tijdens lang transport begint deze gember bovendien ook makkelijker te rotten. Daar tegenover staat dat de oogst van nieuwe gember een halve maand geleden is afgerond. Klanten willen deze nieuwe gember erg graag kopen, wat zodoende de prijzen stimuleert."


Verse gember


Verse gember

"We exporteren onze gember voornamelijk naar landen in Amerika, Europa en het Midden-Oosten. In de afgelopen jaren hebben sommige buitenlandse bedrijven hun bestellingen in andere landen geplaatst, zoals in Vietnam. Dankzij de hoge kwaliteit van ons gember en onze prijsvoordelen is de export van gember vanuit China echter relatief stabiel gebleven."

David Lee - CEO
Jining Rich Farmer International Trade Co., Ltd.
Phone: +86 158 5378 2091
Publicatiedatum: