De RAI, eigenaar van het merk Horecava, zou graag meer groenten- en fruitpartijen aan boord zien bij de eerstvolgende uitgave van de bekende beurs voor horeca, catering en food-service branche. De beurs vindt plaats van 8-11 januari 2018. Na een goede start in 2017 met nieuwe 4 deelnemers heeft de beurs de ambitie om de komende editie de versdeelname verder uit te bouwen. Hiertoe wordt een sfeervol en authentiek aangeklede Veggie en Fruit Markt ontwikkeld met kas, topkok Larisse en geweldig mooi door Grow Group opgekweekte groentenplanten. Dit gaat sowieso een swingend, zinnenprikkelend geheel worden.
"De trend van buiten de deur, 'op' restaurant of 'on-the-go' eten, zet door. Dit betekent ook voor AGF dat - naast retail- afzetkanalen naar de out-of home-kanalen belangrijker gaan worden", verklaart de organisatie. "Hetzelfde geldt voor contact met chefs, de creatieve eindgebruikers van onze mooie Hollandse groenten. Deze mensen kijken anders naar uw product. Geven ook feedback die er toe doet. En wellicht wilt u het meer inspireren met nieuwe toepassingen." Volgens de organisatie maakt deelname aan de Horecava dit allemaal heel goed mogelijk.
Het paviljoen wordt georganiseerd door Maurice Wubben en de huur van een kraam is all-inn. Het enige dat een deelnemer zelf organiseert, is bemanning van de stand en aanwezigheid van product.
Heeft u interesse? Instappen kan nog tot eind deze week.
Neem in dat geval voor meer informatie contact op met
Maurice Wubben
M 06 46 620 320