Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

"Chinese fruitimport neemt fors toe"

In de afgelopen jaren is er vanuit Chinese consumenten steeds meer interesse ontstaan voor importfruit. Volgens Fan Zhiqiang van Wenxing Fruit Company zijn hier drie redenen voor. "Ten eerste neemt het inkomen van Chinese consumenten steeds meer toe, waardoor ze het zich kunnen veroorloven om te letten op een gezonde levensstijl. Ten tweede zorgt de ontwikkeling van de e-commerce voor versproducten ervoor dat ook de fruitimport zich meer ontwikkelt. Ten derde zorgt de vraag naar diverse en kwalitatief hoogwaardige producten ervoor dat het consumptiegedrag qua fruit aan het veranderen is."


Fan Zhiqiang bij zijn stand op de groothandelsmarkt in Beijing


Verse peren

"We zijn een grootschalig handelsbedrijf op de groothandelsmarkt Xinfadi in Beijing. We importeren fruit direct uit Zuid-Oost-Azië, maar we kopen ook importfruit van hoge kwaliteit in van andere groothandelsmarkten."


Importkersen


Importfruit

"Het fruit komt uit landen als de Filipijnen, Vietnam, Chili, Nieuw-Zeeland en de VS. Ons assortiment is uitgebreid en bevat onder andere bananen, dragonfruit, sinaasappelen, kersen, kiwi's, druiven, etc."


Importperen


Geïmporteerde mandarijnen

"Ons bedrijf werkt voornamelijk met traditionele kanalen voor de groothandelssector. We hebben ook een online winkel waar klanten hun bestellingen kunnen plaatsen, maar dat is slechts een klein deel van onze onderneming. Op dit moment bestaat onze voornaamste clientèle uit fruitwinkels, supermarkten en groothandelaren in middelgrote steden. Over het algemeen zijn de importvolumes van vers fruit in Beijing in vergelijking met vorig jaar iets toegenomen. De huidige marktprijzen voor geïmporteerd fruit liggen op hetzelfde punt als twee jaar geleden."

Fan Zhiqiang
Company name: Wenxing Fruit Company
Telephone: +86 176 1086 5817
Publicatiedatum: