Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Berlijnse start-up verrast met kant-en-klare smoothies

Verse smoothies zijn gezond, lekker en rijk aan vitamines en mineralen. De bereiding ervan - van het zoeken naar een recept tot aan het kopen van de ingrediënten en de verwerking - kost echter aardig wat tijd. Kant-en-klare smoothies worden over het algemeen echter lang voor de consumptie bereid en houdbaar gemaakt, waardoor veel van de waardevolle inhoudsstoffen verloren gaan. Precies dit dilemma wordt nu opgelost door start-upbedrijf Wholey uit Berlijn met een volledig nieuwe en slimme aanzet.



Wholey verkoopt lekkere bio-smoothies in voorgefabriceerde en afgewogen recepturen. Het bijzondere: alle groenten- en fruitingrediënten zijn van bio- of zelfs Demeter-kwaliteit en worden direct na het bereiken van de optimale rijpingsgraad geoogst en direct ingevroren. Daardoor blijven bijzonder veel vitamines en voedingsstoffen behouden. De smoothies bevatten afhankelijk van de receptuur ook grassen, kruiden, noten, notenmoes en superfoods.

 
De oprichters van het bedrijf: Alexander Stahr, Casimir van Carmer, Philipp Stahr en Alexander Carsten

Alle recepturen zijn zo afgestemd dat er geen sap aan toegevoegd hoeft te worden. De smoothies worden gewoon met vers water aangevuld en zijn na slechts zestig seconden in de blender klaar voor consumptie. Dat is praktisch voor bewuste genieters die tussendoor, na het sporten of op stressvolle momenten nog steeds gezond willen eten, maar ook voor gastronomen die zo minder werk hebben aan de bereiding van een smoothie.



Momenteel zijn er negen smoothiesoorten verkrijgbaar, die onder meer in de Wholey online-shop besteld kunnen worden.

Voor verdere informatie:
muxmäuschenwild
Katharina Kalb
Naunynstr. 38
10999 Berlijn
Tel. +49 30 75566794
Email: katharina.kalb@muxmaeuschenwild.de

Green Grizzly GmbH
Sonnenallee 152
12059 Berlijn
www.wholey.de
Publicatiedatum: