Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Allard Castelein herbenoemd als CEO Havenbedrijf Rotterdam

Allard Castelein is voor een periode van vier jaar herbenoemd als CEO van het Havenbedrijf Rotterdam. De Gemeente Rotterdam en de Nederlandse Staat hebben dat als aandeelhouders van het Havenbedrijf besloten, op voordracht van de Raad van Commissarissen. De herbenoeming van Castelein (59) gaat in per 1 januari 2018.

Voorzitter van de Raad van Commissarissen Rutger van Slobbe: "Allard Castelein heeft de afgelopen jaren laten zien dat hij voor het Havenbedrijf en de Rotterdamse haven de juiste man op de juiste plek is in dit tijdperk van verandering. Wij wensen hem veel succes de komende vier jaar bij het verder ontwikkelen van het haven industrieel complex in de slimste en beste haven."

Allard Castelein: "Ik ben verheugd dat we de komende periode verder kunnen bouwen aan de uitvoering van de strategie die we als Havenbedrijf hebben ontwikkeld en waar we samen met vele partners en stakeholders een goede start mee hebben gemaakt de afgelopen jaren. De haven ondergaat door digitalisering en de energietransitie grote veranderingen. Het Havenbedrijf en de ondernemingen in het havencomplex moeten een actieve rol blijven spelen bij deze uitdagingen voor de toekomst."

Allard Castelein trad op 1 januari 2014 aan als CEO van het Havenbedrijf Rotterdam. Daarvoor was hij 26 jaar lang werkzaam in diverse functies actief bij Shell in binnen- en buitenland. In zijn laatste jaren was hij binnen het Brits-Nederlandse concern wereldwijd verantwoordelijk voor duurzaamheidsvraagstukken.
Publicatiedatum: