Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
TEDxEindhoven

"Migo-peer is goed voorbeeld van innovatie"

Innovatie is een van de speerpunten van de organisatie TEDxEindhoven, zo ook tijdens het evenement dat op 10 november plaatsvond in Eindhoven. De sprekers die gedurende de dag op het podium te vinden waren, vertelden over 'lightbulb moments', ook wel nieuwe baanbrekende ideeën, inzichten of ontdekkingen. De 'lightbulb moments' van TEDxEindhoven komen niet alleen naar voren in de geavanceerde uitvindingen, maar worden verder ook ondersteund in de richting van beleving en catering. 


De Migo-peer.

Migo-peer
De Migo-peer is volgens de organisatie een nieuwe variëteit peer die precies datgene biedt waar de consument naar vraagt: een peer die je altijd en overal kan eten. Migo is volgens TEDx sappig, maar morst niet, is goed van smaak en heeft een knapperige bite. Naast het feit dat een omgekeerde Migo de vorm heeft van een 'gloeilamp', vindt de organisatie dat deze nieuwe peer goed aansluit bij een innovatief karakter en daarmee goed aansluit bij het evenement van TEDx.

Voor meer informatie:
TEDx
Microlab, Strijp-S
Kastanjelaan 400
5616 LZ Eindhoven

Bron: TEDx
Publicatiedatum: