Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Distributieovereenkomst voor EARTH Concepts & Van Kempen Fruitsappen

De bekende Nederlandse water-, koffie- en theeproducent EARTH Concepts is aangetrokken door Van Kempen Fruitsappen om de verkoopactiviteiten van haar sappenportfolio over te nemen. Met deze distributieovereenkomst, gericht op horeca en catering in Nederland, wordt verdere groei en meer slagkracht voor EARTH Concepts en Van Kempen Fruitsappen gerealiseerd. Algemeen directeur Jan Willem van Kempen juicht de samenwerking toe: "EARTH Concepts heeft veel expertise als verkoop- en marketingorganisatie en een specifieke focus op horeca en catering. Met deze combinatie en ervaring kan er op korte termijn gezamenlijk worden uitgebreid door heel Nederland."

One Tray One Tree
Henk Witteveen, eigenaar van EARTH Concepts, ziet ook een grote meerwaarde in de nieuwbakken samenwerking: "Wij waren al langer op zoek naar een uniek product om ons portfolio mee te verrijken. De werkwijze van Van Kempen Fruitsappen én de Social Enterprise gedachte sluit naadloos aan op het DNA van EARTH Concepts. Per verkochte tray fruitsap wordt er immers een boom gedoneerd door de organisatie. Met dit initiatief kunnen we iets terug doen voor de maatschappij en de komende jaren minimaal 100.000 bomen planten". Patrick de Nekker, mede eigenaar EARTH Concepts, is van mening dat de merken zich op strategisch vlak goed aanvullen: "We geloven allebei in sterke merken en productontwikkeling. Met deze distributieovereenkomst kunnen we elkaars kwaliteiten en filosofie aanvullen en versterken. Binnen EARTH Concepts blijft het uiteraard het doel om zo veel mogelijk winst te doneren aan waterprojecten. Doordat we deze samenwerking efficiënt inzetten, blijft er onder aan de streep meer over en kunnen we meer doneren!"
Publicatiedatum: