Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Implementatie Profix AGF software bij Verdi Import met succes afgerond

In april werd door Verdi Import de keuze gemaakt om over te stappen op de nieuwste versie van Profix AGF. "De keuze voor Profix IT Solutions lag voor de hand", aldus Mark Verweij. "We hebben al jaren een goede relatie. Toch hebben we ook de afweging gemaakt om te gaan werken met een ERP systeem. Echter de branchespecifieke functionaliteiten van Profix AGF passen gewoon beter bij een AGF-handelsbedrijf dan standaard ERP. Er is ook een goede match met een boekhoudsysteem zodat we daar ook voor het beste konden gaan."

"De flexibiliteit waarmee het systeem ingesteld kan worden heeft enorm veel voordelen voor de klant", aldus Erik de Klerk van Profix IT Solutions. "Zo kunnen we voor elke klant de Profix AGF software specifiek op hun proces instellen. We horen wel vaker dat men hetzelfde doet als een collega bedrijf, maar in de praktijk werkt men toch nét op een iets andere manier. Profix IT Solutions kan dat tailormade instellen. Het gaat er immers om dat wij het systeem aan kunnen passen aan het proces van de klant en niet andersom, zoals vaak bij standaard ERP."



Sinds 1 november werkt Verdi Import met de nieuwste versie van de Profix AGF software. "Door alle medewerkers (van loods t/m boekhouding) bij de implementatie te betrekken in combinatie met de goede begeleiding vanuit Profix, is de implementatie succesvol afgerond. Het luisteren naar alle gebruikers en dit direct toepassen is een sterk pluspunt van de consultants van Profix IT Solutions. Dit is echt digital 2017: we hebben maximaal gebruik gemaakt om alles horizontaal te connecten. Dit motiveert de medewerkers en er is een gezonde discussie over de logica", aldus Mark Verweij.

Medewerkers konden in test- en opleidingsdagen precies aangeven wat zij nog in het systeem verwerkt wilden hebben. Vervolgens werden deze zaken direct aangepast en opnieuw getest. Door actief met het systeem bezig te zijn, was de livegang dus ook geen enkel probleem. Eenieder wist al precies hoe de Profix AGF Software werkt. "Een voorbeeld voor vele andere implementaties", aldus Erik de Klerk. Mede doordat Verdi import hun hardware in een vroeg stadium had klaargemaakt voor het nieuwe systeem, konden we snel schakelen.

Nu de implementatie afgerond is, ligt de focus op de extra mogelijkheden van Profix AGF, zodat Verdi import nog meer efficiëntie uit hun proces kan behalen.
Verdi Import is de eerste van nog twee andere grote bedrijven die dit jaar nog live gaan met Profix AGF software. Eind van het jaar gaat een grote groothandel en een handelaar/verwerker in uien ook nog live!


Voor meer informatie:
VerDi Import
Tel: 0180-618811
www.verdiimport.nl
 


Profix IT
Tel. 076-2011402
www.profix-it.nl
Publicatiedatum: