Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Online boost nu Ocado Nim’s Fruit Crisps gaat verkopen

Een Britse fabrikant van gezonde snacks heeft een nieuwe mijlpaal bereikt nu het bedrijf mag gaan leveren aan Ocado. Nim's Fruit Crisps sloot nog maar pas geleden een belangrijke overeenkomst met meer dan 60 Co-Op-winkels, maar nu heeft het bedrijf alweer een nieuwe deal gesloten, dit keer met online supermarkt Ocado. Nim's Fruit Crisps verwacht dat de wekelijkse omzet tegen het einde van dit jaar verdubbeld zal zijn.



Van het bedrijf, dat luchtgedroogde vruchtenchips produceert in hun BRC-gecertificeerde faciliteit in Sittingbourne, zullen vijf productlijnen verkocht worden via de website van de retailer, te weten: appel, peer, ananas, rode biet & pastinaak en tomaat & komkommer. De online supermarkt is altijd op zoek naar nieuwe producten. Nim's wil optimaal kunnen voldoen aan de wensen van de hedendaagse consument, die op zoek is naar gezonde, lekkere snacks.



De meeste producten zijn afkomstig van telers in het Verenigd Koninkrijk. Dit feit en de duidelijke etiketten zijn twee sterke punten. De overeenkomst met Ocado komt slechts een paar weken nadat Nim's aankondigde te gaan leveren aan Co-Op-winkels in het zuidoosten van Engeland.

Voor meer informatie: www.nimsfruitcrisps.com
Publicatiedatum: