Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe sorteertechnologie voor blauwe bessen

"We hebben in een nieuwe, speciale sorteeroplossing geïnvesteerd die we vorig week in gebruik hebben genomen. Deze nieuwe sorteermachine kan het fruit automatisch op maat, zachtheid, defecten en kleur sorteren. We exporteren naar Europa, de Verenigde Staten, Canada en het Verre en Midden-Oosten. Deze investering zal de kwaliteitscontrole verbeteren en ons in staat stellen op maat te sorteren. Sommige markten stellen specifieke eisen of wensen uitsluitend premium fruit," legt Gabriel Wassermann van het Argentijnse Gramm Agropecuaria uit. 



De machine draagt de naam Ponis IQ en stelt Gramm in staat om tussen de 800 tot 1.000 kilo blauwe bessen per uur te verwerken. "De machine is uitgerust met de modernste technologieën, zoals camera's met Eject Vision en controleert de kwaliteit van het fruit op alle mogelijke manieren. Met behulp van deze nieuwe sorteertechnologie kunnen wij de kwaliteitsstandaard van ons fruit verhogen."



Gabriel legt uit dat de kwaliteitszorg al op de plantage begint. "We hebben geïnvesteerd in eersteklas nieuwe rassen zoals Snowchaser, Emerald, Ventura, Kestrel, Farthing en San Joaquin. We zijn een volledig geïntegreerd bedrijf wat inhoudt dat we onze eigen plantages, pakstation en koelsystemen hebben en rechtstreeks exporteren. We beschikken over de certificaten GlobalGAP, Global Grasp, HACCP, C-TPAT en een gemotiveerd team waarmee we alle uitdagingen aankunnen." 

Voor meer informatie: 
Lic. Gabriel Wasserman
Gramm Agropecuaria S.A.
T: +54 911 4086 6666
E: gwasserman@grammsa.com
www.grammsa.com

Ponis
Ing Patricio Denegri
E: ventas@ponis.com.ar
www.ponis.com.ar
Publicatiedatum: