Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Samenwerking Rotom Tomatoes en GH Ulma

Rotom Tomatoes, gesitueerd in het hart van de Belgische groentenregio Sint-Katelijne-Waver, heeft een nieuwe verpakkingsmachine aangeschaft van GH Ulma.



Verpakkingen
Tom De Winter: "Rotom Tomatoes is in staat om een breed gamma producten met flowpack (met of zonder tray), rekfolie of getrayseald te verpakken. Om die reden kopen wij al deze machines aan bij GH." Zoals elk groeiend bedrijf gaat groei gepaard met uitbreiding. Zo werd in 2017 een nieuw verpakkingsfaciliteit geïnstalleerd nabij de Mechelse Veiling met twee extra snelle inpaklijnen voor trostomaten op schaal.

"GH ULMA kon vanaf dag 1 kort op de bal spelen omdat ze een uiterst flexibel team hebben van 6 techniekers die steeds klaar staan om hulp te bieden waar nodig," zegt oprichter Eric De Winter. Zoon Tom De Winter voegt hieraan toe: "Alle lijnen zijn voorzien om bedrukte folie te verwerken of kunnen na inpak voorzien worden van een weegetiket (variabel gewicht). 




De Ulma Atlanta aan het werk bij Rotom



Voor meer informatie:
GH Ulma N.V.
Brandekensweg 9D
2627 SCHELLE
Tel:+32 (0) 38 706 060
Publicatiedatum: