Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Antonio Ruggero Spa waarschuwt voor oplichter tijdens FA Madrid

Op de redactie kwam het volgende bericht binnen over een vermeende oplichter die op de Fruit Attraction rondliep:

We willen iedereen waarschuwen dat ene Gaetano Russo contact zocht met enkele Spaanse bedrijven tijdens de Fruit Attraction in Madrid om aankopen en leveringen te verkrijgen door zich te introduceren als een import-export manager voor "Antonio Ruggiero Spa".

Dit is oplichterij aangezien hij foutieve informatie geeft, maar is nog gevaarlijker omdat hij daadwerkelijk de stands van bedrijven bezocht tijdens de beurs. Deze 'manager' geeft valse visitekaartjes met daarop de echte naam en contactgegevens van het bedrijf, maar een foutief e-mailadres.

Antonio Ruggero Spa bedankt de Spaanse handelaar die de informatie over de oplichting verstrekte en heeft inmiddels aangifte gedaan. We roepen producenten en leveranciers op tot waakzaamheid en hun orders te bevestigen bij het echte Antonio Ruggero Spa via deze contactgegevens:


Antonio Ruggiero S.p.A.
Via Migliara 49 n. 31
04010 Borgo San Donato - Sabaudia (LT)
Tel.: (+39) 0773 50355 / 50707 / 50591
Fax: (+39) 0773 562184
Email: commerciale@antonioruggiero.com
Web: www.antonioruggiero.com

Antonio Ruggiero Spa waarschuwt voor dit bedrijf en verklaart zich bereid hier verdere informatie over te geven. Agf.nl draagt geen enkele aansprakelijkheid t.a.v. de hierboven vermelde gegevens. Deze berichten worden geplaatst buiten de verantwoordelijkheid van www.agf.nl en daarom wordt de afzender van het bericht er altijd bij vermeld.
Publicatiedatum: