Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Jan Beens, Driepak Verpakkingen:

“Bij verpakken gaat het om de inhoud én om communicatie”

Tholen - Driepak Verpakkingen is voor sommige AGF-specialisten al een goede bekende. Voor anderen nog wat minder. Jan Beens, eigenaar van Driepak Verpakkingen, wil daar verandering in brengen. "Binnen de AGF-wereld trek ik als strategisch partner veel samen op met Postuma AGF, maar degenen die geen relatie met Postuma hebben, kunnen natuurlijk ook bij mij terecht. Daarom profileer ik me binnen branchevereniging ADN als zelfstandig bedrijf en sponsor het Groenteman met Ster traject", vertelt Jan. Hij ontwikkelde daarom voor de Groentemannen met ster een aantal speciaal bedrukte verpakkingen.



Vertellen
Bij AGF-speciaalzaken draait alles om kwaliteitsproducten en de directe relatie met de klant. Verpakkingen spelen een cruciale rol in dat proces. Ze zijn in de eerste plaats functioneel, ze informeren, beschermen, bundelen en zorgen voor houdbaarheid. Maar daarnaast geven verpakkingen een belangrijk signaal af over de zaak zelf. Verpakkingen hebben iets te vertellen.



Exclusief
"Ik kan diverse bedrukte verpakkingsproducten leveren, bijvoorbeeld met het bedrijfslogo. Zo kwamen we op het idee om verpakkingen te ontwikkelen voor AGF-specialisten die een of meerdere sterren hebben gewonnen. Daarvoor kan ik exclusief de huisstijl en het logo van Groenteman met Ster gebruiken", vertelt Jan.


Jan Beens overhandigt een Driepak verpakkingen promotiepakket aan Groenteman met ster Rob Verschoor

Breed
Driepak Verpakkingen levert niet alleen verpakkingsmaterialen. "Ons assortiment is veel breder, denk aan zakjes, dozen, tape, etalagekarton, cadeauverpakkingen en diverse andere producten voor iedereen die maar iets te verpakken of te vervoeren heeft", vertelt Jan. Het gaat bij Driepak Verpakkingen om de algehele communicatie van en vanuit de AGF-speciaalzaak.







Voor meer informatie:
Driepak verpakkingen
Tasveld 21
8271 RW IJsselmuiden
Tel: 038-33 196 33
Fax: 038-33 344 95
info@driepakverpakkingen.nl
www.driepakverpakkingen.nl