Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Plantaardige bananenmelk

Er is een nieuwe soort plantaardige melk die is gemaakt van gepureerde bananen en geen noten bevat. De melk is gemaakt door het Amerikaanse veganistische merk Mooala en is de eerste biologische, noten- en lactosevrije bananenmelk in de sector. 

De melk bevat gepureerde bananen en geroosterde zonnebloemzaadjes met een snufje kaneel en zout. Het kan gebruikt worden voor smoothies, ontbijtgranen, gebak en zelfs in koffie. Volgens de website POPSUGAR, die de melk uitprobeerde, ruikt het naar 'bananenbrood' en is het 'luchtig, verfrissend, romig en niet vullend'. De melk van het veganistische Amerikaanse merk is er in vier smaken: naturel en chocolade bananenmelk én naturel en vanille amandelmelk. 

De oprichter en directeur van Mooala Jeff Richards zei dat "bananenmelk een goed alternatief is voor gezinnen met gevoelige magen en voor consumenten die een nieuw en spannend zuivelproduct willen." Mooala is overal in het Zuidwesten van de Verenigde Staten verkrijgbaar in supermarkten zoals Whole Foods, Costco en H-E-B.
Publicatiedatum: