Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Frans De Wachter wordt algemeen secretaris Boerenbond

Het Hoofdbestuur heeft op zijn vergadering van 23 oktober Frans De Wachter aangesteld als Algemeen Secretaris van Boerenbond. Hij volgt Peter Bruggen op, die om gezondheidsredenen besliste om het management van de organisatie uit handen te geven.

Frans De Wachter is 38 jaar en van opleiding licentiaat klassieke filologie. Zijn beroepsloopbaan situeert zich voornamelijk binnen de groep Boerenbond. Van 2003 tot 2008 was hij nationaal voorzitter van de jeugdbeweging KLJ. In 2010 werd hij directeur van KLJ & Groene Kring vzw. 4 jaar later zette hij de stap naar de volwassen beweging en werd hij directie-adjunct binnen Landelijke Gilden. In 2015 werd hij directeur Servicecentrum (ondersteunende diensten).

Vanaf 1 november wordt hij de nieuwe Algemeen Secretaris. Hij wordt tevens gedelegeerd bestuurder van Boerenbond vzw en in die hoedanigheid voorzitter van het Directiecomité.

www.boerenbond.be

Publicatiedatum: