Klik hier voor de fotoreportage
Kruiden en specerijen zitten 'verstopt' achter plastic, glas, in een zakje of container. Op deze dag kon Verstegen Spices & Sauces uitpakken. Verstegen gaf uitleg over de gehele weg die hun producten afleggen: van grondstof tot de details van de verpakkingsmaterialen. Trots vertelden ze over de gecertificeerde productieprocessen die kwaliteit borgen en voor veilig voedsel zorgen. Natuurlijk kwam het belangrijkste aspect ook uitgebreid aan de orde: de toepassingen van hun assortiment, die ze lieten zien, ruiken, proeven en ervaren.
Verstegen gaf een uitgebreide toelichting over het bedrijf en leidde de specialisten rond in de fabriek. Daarna volgde een inspiratiesessie in de volledig uitgeruste demonstratie keuken van Verstegen. Huiskok van Verstegen Rob van Giessen had een groot aantal gerechten en recepten voorbereid die de groentenmannen gemakkelijk kunnen overnemen in hun eigen keuken. Het draaide daarbij om groenten, gemak en smaak. De groentenspecialisten mochten zelf aan de slag gaan maar zij lieten zich liever 'verwennen'. Dus terwijl de koks van Verstegen alle gerechten bereidden, wisselden de groentemannen ervaringen uit over het groenteman met ster traject, verbouwingen, hardlopers, zelfbediening vs bediening, cijfers... Een indrukwekkende en leerzame dag was de gezamenlijke conclusie bij het afscheid.
Klik hier voor de fotoreportage