Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

School rooit grootste zoete aardappel van South Carolina

Leerlingen en medewerkers van een basisschool in de staat South Carolina in de Verenigde Staten hebben een nieuw agrarisch record gevestigd.

De basisschool in Spartanburg County zei dat de gigantische zoete aardappel die ze uit de schooltuin geoogst hebben de grootste is waarvan ooit melding is gedaan in de hele staat South Carolina. Schoolverpleegster Carolyn Hendrix haalde vorige week de aardappel van 5,65 kilo uit de grond. Vertegenwoordigers van de school zeiden dat een vertegenwoordiger van de Clemson Universiteit, Andy Rollins, naar de school kwam om te bevestigen dat de aardappel inderdaad zo zwaar was en een nieuw record was.
"Het is echt geweldig," vertelde Rollins in een persbericht. "Ik ben bij de staatsjaarmarkt geweest. Ik ben bij de jaarmarkt in Sumter en de jaarmarkt hier geweest. Het is echt ongelooflijk dat er zo'n grote aardappel bestaat."

Rollins zei ook dat South Carolina geen officiƫle documentatie bijhoudt voor zoete aardappelen, maar dat hij geen bewijs kon vinden van een in de staat geteelde aardappel die zo groot was.
Publicatiedatum: