Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Voor leden van GroentenFruit Huis

Young Business Club bijeenkomst 14 november

Jonge AGF managers, laat je inspireren tijdens de Young Business Club bijeenkomst
GroentenFruit Huis vindt het belangrijk dat jonge AGF managers GroentenFruit Huis beter leren kennen en met elkaar in contact komen. Om die reden wordt dinsdag 14 november weer een Young Business Club bijeenkomst georganiseerd voor jonge managers (tot 41 jaar) die werkzaam zijn bij leden van GroentenFruit Huis. Op het programma staan digitale transformatie en de impact daarvan op de werkprocessen in de groente- en fruitsector. Daarnaast is er aandacht voor acties die bijdragen aan de verhoging van de consumptie van groenten en fruit in Nederland.

De bijeenkomst vindt plaats vanaf 15.00 uur in Boerderij Het Lansingerland. Alhoewel het melkveebedrijf een andere tak van sport is, biedt het moderne bedrijf veel 'technische' inspiratie. Na een rondleiding neemt spreker Harrij Schmeitz, directeur van het Fresh Informationmanagement Center, je mee in zijn visie op de digitale uitdagingen voor de groente- en fruitsector.

Karin Bemelmans, coördinator Nationaal Actieplan Groenten en Fruit, vertelt meer over de kansen voor de sector om groenten en fruit te promoten. Zodat we gezamenlijk de consumptie van groenten en fruit in Nederland kunnen verhogen.
Aan het eind van het programma is er voldoende mogelijkheid om te netwerken en kennis uit te wisselen met de aanwezige collega's uit de sector.

Programma (onder voorbehoud van wijzigingen):
15.00 uur Ontvangst met welkomstdrankje
15.30 uur Rondleiding
16.30 uur Presentatie Harrij Schmeitz, Fresh Informationmanagement Center
17.15 uur Presentatie Karin Bemelmans, NAGF
18.00 uur Afsluiting en netwerken onder het genot van een filevermijdende-hap

Ben jij een jonge manager, lid van GroentenFruit Huis en wil je graag deelnemen aan de bijeenkomst op 14 november? Klik dan hier om je aan te melden. Deelname is gratis.

Publicatiedatum: