Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
8, 9 en 10 december, Spoorwegmuseum in Utrecht

Kaartenverkoop Allerhande Kerstfestival van start

Op 8, 9 en 10 december brengt Albert Heijn klanten alvast in sprookjesachtige kerstsferen tijdens het derde Allerhande Kerstfestival. Het foodfestival vindt plaats in het tot winterwonderland omgetoverde Spoorwegmuseum in Utrecht.


Allerhande Kerstfestival in Utrecht.

Meekijken met professionals
Deze editie kijk je tijdens kookdemonstraties en workshops mee over de schouders van topchefs en culinaire experts, onder wie Meester Patissier en Meester Boulanger Robèrt van Beckhoven en wijnkenner Harold Hamersma, zodat je aan het einde van de dag naar buiten loopt met jouw kerstmenu op zak. De kaartverkoop van het Allerhande Kerstfestival is 16 oktober van start gegaan, laat Albert Heijn weten.

"Kerst is voor veel van onze klanten een speciale tijd van het jaar, waarbij verbinding centraal staat. Een lekkere maaltijd kan mensen als geen ander verbinden. Het Allerhande Kerstfestival is een mooie gelegenheid om jong en oud te inspireren met de geuren, kleuren en smaken van Kerst zodat ze vol inspiratie weer naar huis kunnen gaan," licht Wouter Kolk, directeur van Albert Heijn, toe.


Hoewel de eerste sneeuw binnenkort nog niet zal vallen, is de voorbereiding van het festival van Albert Heijn al in volle gang.
 
Naast alle foodstands, workshops en kookdemonstraties is nog meer te beleven op het festivalterrein, zoals een Allerhande-quiz in het theater, een uitgebreide verzameling receptenkaarten en het grote reuzenrad waarin bezoekers uitkijken op de 200 versierde kerstbomen en 100.000 kerstlichtjes.

Wanneer: Vrijdag 8, zaterdag 9 en zondag 10 december.
Openingstijden: 10:00 tot 20:00 uur.
Waar: Het Spoorwegmuseum op Maliebaanstation 16 in Utrecht. 
Hoe te bestellen: Kaarten zijn vanaf 16 oktober beschikbaar op www.ah.nl/kerstfestival
Kosten: De toegangsprijs voor het festival bedraagt 15 euro per persoon, kinderen van 6 tot 17 jaar betalen 10 euro en de toegang voor kinderen tot en met 5 jaar is gratis.
Publicatiedatum: