Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Mission Produce kent de AvocaDOs and DON'Ts

Mission Produce blijft innoveren in de avocadosector. Met meer dan vijfendertig jaar ervaring en elf rijpcentra wereldwijd heeft het Mission Produce-team een avocado-gids ontwikkeld met daarin alle AvocaDOs en DON'Ts.

Mission Produce brengt tegelijkertijd twee versies uit. Eén is gericht op de handel en bevat slimme behandelingsadviezen, promotietips en consumptiegegevens. De tweede is voor de horeca en bevat voedselveiligheidstips, aanbevelingen voor het snijden en opslaan van avocado's en menu-aanbevelingen.


 
"Rijpe avocado's bevinden zich momenteel in de top vijf van producten in de AGF-afdeling en we willen dat onze retailers volledig van deze trend profiteren. Onze gids, AvocaDOs and DON'Ts, biedt hen extra tips om dat te realiseren," aldus Patrick Cortes, verkoopdirecteur. "We willen een zelfde soort inzichten verschaffen aan onze horeca-operators, die hun eigen uitdagingen hebben. De avocado-gidsen van Mission Produce bieden al onze klanten de informatie die zij nodig hebben om hun avocado-branche goed te doen lopen."

Voor meer informatie:
Robb Bertels 
Mission Produce
Tel: 805.288.8165 
Publicatiedatum: