Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Turkije verwacht citroenentekort

Het citroenseizoen in Turkije is net begonnen. Volgens Gokhan Soylu van Soylu Gida begint het seizoen gewoonlijk in september en eindigt het in juni. Soylu is onlangs begonnen met de oogst van Meyer-citroenen en een paar zaken werden al direct duidelijk.

Volgens Soylu zal er dit jaar een tekort aan citroenen zijn, maar de kwaliteit zal veel hoger zijn dan vorig jaar. "Het is zo dat wij citroenen van een kwalitatief hoog niveau produceren. Wij zorgen ervoor dat ze absoluut veilig zijn, wat inhoudt dat er geen problemen zullen zijn met gewasbeschermingsmiddelen, zodat ze altijd aan de Europese normen voldoen."



De prijzen zijn hetzelfde als vorige week en Turkije verdubbelde de export ten opzichte van 10 à 15 jaar geleden, geholpen door een toename van de consumptie.
"Ons kwaliteitsniveau opent verschillende markten voor ons, zoals Oost-Europa, West-Europa, het Midden-Oosten en zelfs het Verre Oosten," aldus Soylu.

Voor meer informatie:
M. Gokhan Soylu
Soylu (Turkije)
Tel : + 90 324 646 46 04
Mobiel : + 90 533 711 02 49
E-mail : gokhan@soylugida.com.tr
www.soylugida.com.tr

Publicatiedatum: