Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
in samenwerking met World Food Day en Novifarm

Bram Ladage organiseert zesde editie Aardappel Oogstdag

Bram Ladage organiseert dit jaar op zondag 15 oktober in samenwerking met World Food Day en Novifarm de nationale Aardappel Oogstdag. Op deze dag is iedereen welkom in het bruisende centrum van Rotterdam (naast de Markthal) om mee te doen aan leuke en leerzame activiteiten. Ter ere van de Aardappel Oogstdag organiseert Bram Ladage ook een educatieve dag in Rotterdam voor genodigde basisschoolleerlingen op donderdag 12 oktober. Op deze manier wil Bram Ladage alle Brambassadeurs bewuster maken van waar die overheerlijke zak frites eigenlijk vandaan komt.



Bram Ladage organiseert educatieve dag voor basisschoolkinderen
Op donderdag 12 oktober vindt er voor genodigde basisschoolleerlingen uit de regio een leerzame dag plaats, zij mogen als eerst een kijkje nemen tussen de aardappels, midden in het centrum van Rotterdam. Door verschillende proeven en spellen leren de kinderen alles over de aardappel waarna zij kunnen genieten van een welverdiende portie verse Bram Ladage frites! Neef van Bram, Rocco Ladage vertelt: ''Het is leuk om kinderen iets bij te brengen over het product voordat het een zakje frites is. Doordat kinderen niet alleen alles leren over de aardappel maar er ook zelf mee aan de slag gaan is het een echte beleving waardoor het frietje dat zij daarna eten éxtra lekker smaakt.''

De Aardappel Oogstdag
Zondag 15 oktober staat geheel in het teken van echte frites. Dit unieke evenement vindt voor de eerste keer plaats in het hart van Rotterdam. Iedereen is welkom en er is van alles te doen voor het hele gezin tijdens het omvangrijke programma van de Aardappel Oogstdag. Kinderen kunnen meedoen aan aardappelgames én zij kunnen zelf aardappels snijden om een eigen portie verse frites te maken. Boeren van Novifarm komen deze dag speciaal naar Rotterdam om te vertellen over hét verhaal achter de aardappel. Aan het eind van de dag heeft iedereen beleefd hoe Bram Ladage zijn verse frites maakt!

Over Bram Ladage
Bram Ladage is in 1967 begonnen met een kraam op de Rotterdamse markt en is inmiddels uitgegroeid tot een sterke formule met meer dan 30 winkels in heel Nederland. Het familiebedrijf heeft een eigentijdse en herkenbare aanpak welke zich laat kenmerken door de pijlers: vers, snel, smakelijk én betaalbaar. De nieuwe fritesformule van Bram Ladage: BRAM'S groeit razendsnel, naast vijf 'containervestigingen' zijn er tevens twee vaste BRAM'S winkels in Nederland. Ook heeft de franchiseformule serieuze gesprekken lopen om BRAM'S naar het Midden Oosten en Denemarken te brengen.

Overige informatie:
Evenement: Aardappel Oogstdag
Datum: Zondag 15 oktober 2017
Tijd: van 12.00 tot 18.00 uur
Adres: Naast de Markthal, Rotterdam
Website: www.ladage.nl/
 
Publicatiedatum: