Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Greenery-teler Van Wijk Fruit genomineerd voor Houtense ondernemersprijs

Van Wijk Fruit is genomineerd voor ondernemersprijs 'Houtense Ondernemer van het jaar'. De teler zit in de top drie, samen met Inventum en Vernooy Catering. Van Wijk Fruit teelt in 't Goy appels en peren voor The Greenery.


Wilbert, Nico en Anton van Wijk

De ondernemersprijs, initiatief van de Gemeente Houten, is onderdeel van de Houtense Ondernemersdag. Zo worden ook de prijzen 'Houtens Ondernemerstalent van het Jaar' en 'Houtense Retailer van het jaar' uitgedeeld. Onderneming van het jaar word je niet zomaar, er wordt met name gekeken naar onderscheidend vermogen, maatschappelijk verantwoord ondernemen en duurzaamheid.

De nominatie van de teler is zeker niet onterecht. Van Wijk teelt divers hardfruit en verzorgt daarnaast het koelen, sorteren en verpakken van hardfruit voor meerdere telers in de regio. Vooral op het gebied van voedselveiligheid en koeling heeft het bedrijf grote vooruitgang geboekt als het gaat om duurzaamheid.

Nico van Wijk, zoon van eigenaar Anton van Wijk, geeft aan dat ze bij Van Wijk Fruit erg blij zijn met de nominatie: "De nominatie kwam voor ons onverwacht, maar we zijn er wel erg trots dat we zijn genomineerd." Op donderdag 12 oktober 2017 worden de winnaars bekend gemaakt tijdens de Houtense Ondernemersdag.

Al eerder heeft Servicestation Zachtfruit, frambozenteler voor The Greenery, de prijs in de wacht gesleept.

Publicatiedatum: