Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Bouwupdate Willem Dijk AGF

Willem Dijk AGF werkt aan een grote uitbreiding van het warehouse en een nieuw kantoor. Er wordt verbouwd in twee fases. Als eerste zal het nieuwe kantoren complex gebouwd gaan worden. Deze wordt aan de westzijde gebouwd en gesitueerd op het bestaande dak. Het kantoren complex wordt als ware over het bestaande warehouse heen gebouwd, daarmee komen de kantoren op een denkbeeldige derde etage. Als deze eerste fase gereed is, zal het kantoor gaan verhuizen. Dit laatste staat gepland voor eind 2017.

Vervolgens wordt het huidige oude kantoor gesloopt (fase twee) en wordt op deze plek een uitbreiding van het warehouse gerealiseerd van 1250 vierkante meter. Deze koelcel zal gaan fungeren als binnenkomst goederen met twee extra nieuwe laaddocks. In tegenstelling tot het huidige pand (7 meter hoog) wordt de nieuwbouw 11 meter hoog zodat er pallets tot drie hoog in een doorrolstelling kunnen worden gestapeld.

In onderstaand filmpje geven Willem en Belma een update van de bouw:




Voor meer informatie:
Willem Dijk AGF
Het Wolbert 1-11
7547 RA Enschede
T: 053 486 47 52
M: 06 1515 01 76
E: willemjr@willemdijk.nl
W: www.willemdijk.nl
Publicatiedatum: