Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
22 oktober 2017

Derde editie Pawpawfestival-oogstfeest

Dit jaar vindt het derde Pawpawfestival-oogstfeest op 22 oktober 2017 plaats. Het Pawpawfestival in Nijverdal organiseert het festival om meer bekendheid te geven aan de smaken van fruit (mango- of banaansmaak) die voor Nederland en Europa relatief vrij nieuw, net zoals het teeltproces.

Festival 
Op het Pawpawfestival kan men kennis maken met het fruit en de producten en de planten daarvan. Er word rondleidingen en uitleg gegeven in de Pawpawgaard en ook onze nieuwe aquaponic systeem waar ook Pawpawplanten in geplant zijn. Verder staan er naast de stands van pawpawproducten ook stands voor de kinderen. 

Meer informatie
Het festival wordt zondag 22 oktober gehouden tussen 11.00 uur en 16.30 uur in de Jipkesbeltweg 42 in Nijverdal. Neem voor meer informatie een kijkje op de Facebookgroepen: Pawpawfanclub of Pawpawfestival. Voor overige vragen is Hans Kluijt bereikbaar via het telefoonnummer 06-44608106.

Publicatiedatum: