Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe verpakking stoomaardappelen

Het aardappelspecialiteitenmerk RPE heeft een nieuw product in de lijn Tasteful Selctions op de markt gebracht: SteamPak Mini. 

Met dit nieuwe aardappelproduct speelt het bedrijf in op de gezondheidsbewuste, drukbezette consument. De portieverpakking met verse aardappelen kan in slechts vier minuten in de magnetron bereid worden, en is dus ideaal als tussendoortje of bijgerecht. De SteamPak verpakking is uniek op de markt en bevat 164 gram verse aardappelen. 



Dit bijzondere tussendoortje, dat maar 100 calorieën bevat, is verkrijgbaar in diverse smaken. Het product is gezond, voedzaam en van nature glutenvrij en cholesterolarm. 

"SteamPak Mini is een geweldig item voor retailers en zal ook consumenten die bewust letten op voedselverspilling zeker aanspreken,' vertelt RPE-marketingdirecteur Tim Huffcutt. 

Het bedrijf maakt dit jaar zijn debuut op de PMA Fresh Summit en is te bezoeken in stand 4669. SteamPak Mini is verkrijgbaar in de kenmerkende Tasteful Selections smaken 'Honey Gold' en "Ruby Sensation'. 


Contact:
Tim Huffcutt
RPE, Inc. 
Tel: 800-678-2789

Publicatiedatum: