Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
13 oktober, Almere

"Food en tech, onlosmakelijk met elkaar verbonden"

De Foodtech meetup is een interactief netwerkevent voor innovatieve ondernemers op het gebeid van food en tech. Het event vindt plaats op 13 oktober om 19.30 te Almere. Volg de gratis workshop van de IoT Academy en laat je inspireren door de talk van TNO over de Foodcube.



De technologische ontwikkelingen in de voedselproducerende- en verwerkende sector gaan steeds sneller. GPS schoffelen is inmiddels de standaard bij veel agrariërs, onkruidwieders die door middel van een groeiende database bepalen of het desbetreffende plantje daar wel of niet thuishoort behoren tot de nieuwe ontwikkelingen. In de toekomst rijden er zelfs autonome trekkers rond. Ook de ontwikkelingen in de voedselproductie gaan snel: door middel van de 'Internet of Things', wereldwijd beschikbare data wordt voorspeld waar in het productieproces er fouten gaan worden gemaakt. Tijd en geld blijven hierdoor bespaart. Ook in de retail verschijnen steeds meer data-based technologieën voor bijvoorbeeld efficiënt voorraadbeheer. Dan nog niet te spreken over de grote invloed van Blockchain, een transparant tracingsysteem op voedselveiligheid. Technologie en voeding zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Wat betekenen deze ontwikkelingen voor jou, als ondernemer? Hoe kun jij de 'Internet of Things' inzetten? Waar lopen andere ondernemers tegenaan? Wat kun je met big data? Op 13 oktober gaan we hierover met elkaar over in gesprek.

Sluit je aan door je gratis aan te melden via Eventbrite: https://
www.eventbrite.nl/e/tickets-food-tech-meetup-37598313568
Publicatiedatum: