Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
9-19 oktober, Honselersdijk

Tomatoworld doet weer mee aan Dutch Agri Foodweek

Tomatoworld uit Honselersdijk doet wederom mee aan de Dutch Agri Food week die dit jaar van 9 tot 19 oktober 2017 plaats vindt. Tijdens de DAFW staan voedsel en de voedselproductie centraal en delen partijen uit de agri & food sector hun enthousiasme, kennis en kunde met de samenleving. De focus van de nieuwe tentoonstelling van Tomatoworld, het bewustmaken van het belang van de Nederlandse glastuinbouwsector in het kader van de wereldvoedseluitdaging, sluit hier bij aan.



Tomatoworld biedt tijdens de Dutch Agri Food week haar rondleidingen tegen een gereduceerd tarief aan en scholen mogen op bestelling gratis de smaakkist met zes verschillende tomaten ophalen voor een smaakles in de klas. Tomatoworld en The New Farm bieden op zaterdagmiddag 14 oktober voor € 7,50 p.p. een gecombineerde rondleiding aan inclusief vervoer van Den Haag naar Honselersdijk en visa versa. In het kader van de wereldvoedseldag zullen er op zondagmiddag 15 oktober vanuit de Dutch Agri Food capital Rotterdam bussen naar Tomatoworld rijden waar geïnteresseerden voor € 4,00 p.p. deel kunnen nemen aan een rondleiding. Tarieven voor deze evenementen zijn sterk gereduceerd zodat de waardevolle bijdrage van de Nederlandse tuinbouw en de gezondheid van mens en planeet voor iedereen toegankelijk is.

Reserveren van een gereduceerde rondleiding of bestellen van de smaakkist voor scholen via: 0174-612 525 of reservering@tomatoworld.nl

Tijden, tarieven en opstapplaatsen van de excursies van 14 en 15 oktober en up-to-date informatie over DAFW2017 kunt u vinden op de website www.tomatoworld.nl/nl/healthy-food-academy/onze-activiteiten/
Publicatiedatum: