Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Zaterdag 14 oktober

Jaarlijkse pompoenenweegdag in Amerika

Uesugi Farms, producent van onder andere paprika's en Chinese kool, zal zijn jaarlijkse Pumpkin Park op 1 oktober openen. Dit park is één van de populairste najaarsattracties in de Bay-regio en trekt jaarlijks zo'n 100.000 bezoekers, waarvan velen speciaal afkomen op de internationaal erkende Pumpkin Weigh-Off, een pompoenenweegwedstriijd. 

"We kijken er ieder najaar weer naar uit om ons Pumpkin Park te openen," laat Pete Aiello van Uesufi Farms weten. "We doen dit al sinds 1985 toen we begonnen met het verkopen van pompoenen langs de kant van weg."


 
Op het 24 hectare tellende pompoenenpark zijn van allerlei gratis en betaalde attracties te vinden, waaronder een maisdoolhof, carrousel en ritjes in een minitrein. Er worden wekelijks concerten gehouden en ook aan het eten en drinken is gedacht. 

"We vinden dit een geweldige manier om in contact te komen met de lokale gemeenschap en een plek te creëren waar mensen zich weer eens ouderwets kunnen vermaken," vertelt manager Crystal Melton.


 
De zevenentwintigste editie van de jaarlijkse Giant Pumpkin Weigh-Off, erkend door de Great Pumpkin Commonwealth, zal plaatsvinden op 14 oktober. Pompoentelers uit de regio zullen op deze dag strijden om ruim $25.000 (€21.212) aan prijzengeld. De winnaar zal $7,00 (€5,93) per pond (453 gram) winnen voor de zwaarste pompoen. Eerdere wegingen hebben al opmerkelijke resultaten opgeleverd, zoals in 2013 toen de winnende pompoen maar liefst 922 kilo woog, een wereldrecord. 

Pumkin Park is zeven dagen per week geopend. Parkeren en toegang zijn gratis. Een uitgebreide evenementenkalender is te vinden op morganhillpumpkins.com.

Contact:
Crystal Melton
Uesugi Farms
Tel: 408-778-7225

 

Publicatiedatum: