Fotoreportage AGF'ers op Vakbeurs Foodspecialiteiten
De organisatie geeft nadrukkelijk de ruimte voor kleine, ambachtelijke en startende bedrijven. Op de beursvloer waren dan ook verschillende sfeervolle pleinen ingericht met marktkramen. De bezoekersaantallen zijn nog niet bekend.
De Vakbeurs Foodspecialiteiten is de vakbeurs voor delicatessen, gericht op speciaalzaken en aanverwante kanalen. Producenten, importeurs en groothandels toonden op de beurs uitgebreide assortimenten en noviteiten in Hollandse- en buitenlandse kazen, boerenkaas, noten, zuidvruchten, chocolade, bonbons, koffie, thee, wijnen en andere drankspecialiteiten, geschenkartikelen en verpakkingsmaterialen en winkelinrichting.
Hieronder de foto's van de AGF'ers:
Dennis van Tol en René Wienk van Bizerba. Dennis vertelde in de stand meer over de digitale schaplabels. "Detaillisten hebben te maken met veel pijswisselingen en kunnen met dit systeem vanuit de kassa of een backoffice eenvoudig de prijzen aanpassen."
"Het systeem werkt op basis van infrarood en de batterij verbruikt alleen energie op het moment dat er daadwerkelijk wijzigingen doorgevoerd worden."
Arjan Biesheuvel toont een biologisch product van Biesheuvel Knoflook.
Theo Horden en Leon Bruynel van De Ridder & Den Hertog.
Arjon Stalenhoef van De NotenBeurs.
Arijenne Voogt en Wiljo Vos van ZPH Verpakkingen.
Bij Jacline Rotyis en Richard den Rooijen in de stand van Dijkstra Vereenigde kon men terecht voor glasverpakkingen in de breedste zin van het woord.
Jan Post van Alaska Bedrijfskoeling.
Paul Dekker en Linda Duin van Selection Foods.
Martin van Gurp en Dries Grosseling van Delinuts.
Bij Delinuts kon men deze notentaarten bewonderen.
Marc Versteve van Dutch Cranberry Group.
Cosmas Hoos van Dutch Fresh Pack.
Klaas Petersen, King Nuts & Raaphorst: "Deze mooie plek pakken ze ons niet meer af."
Corné Prins en Annelia Dekker van 'sLandsBeste. Annelia: "We hebben zowel ons biologische als reguliere aanbod meegenomen. De één zoekt er immers wel naar, de ander niet."
Manon Snellink en Cees Vink van Vink Fruitboerderij.
Zij presenteerden onder meer deze tafelkaartjes voor in horecazaken.
Jaap van de Wetering en Wilm Koemans van Schulp Vruchtensappen.
Voor meer informatie: www.vakbeursfoodspecialiteiten.nl