Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Tesco biedt zeldzame avocado’s aan

Tesco verkoopt sinds kort een 'zeldzame' goudgevlekte avocado, die veel zachter en romiger zou zijn dan doorsnee avocado's, omdat ze langer aan de boom blijven dan andere rassen.

De GEM-avocado, die voornamelijk uit Zuid-Afrika komt, heeft 'natuurlijke gouden vlekjes' op de schil. Hoewel het natuurlijk jammer blijft dat het hier niet om echt goud gaat, wordt dit meer dan goed gemaakt door het feit dat deze vrucht iets zoeter is dan andere rassen en doordat hij een dikkere schil heeft waardoor het eenvoudiger is om hem uit te lepelen.
 
Recentelijk is de verkoop van avocado´s voor het allereerst die van sinaasappelen voorbijgestreefd. En het ziet er niet naar uit dat de vraag naar deze romige vrucht binnen afzienbare tijd minder zal worden. Volgens Tesco is de vraag naar avocado´s in het afgelopen jaar met meer dan 30 procent toegenomen.

De GEM wordt vanaf maandag 25 september volledig gerijpt en klaar voor consumptie verkocht in 200 filialen. Ze worden aangeboden, verpakt in porties van twee extra grote GEM's voor 3 pond of twee grote GEM's voor 2,75 pound.
 
Bron: huffingtonpost.co.uk
Publicatiedatum: