Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Pure Queen Victoria ananas uit Réunion

AGF-importeur AMS European richtte in 2012 zijn eigen merk PURE op. Het nieuwste product dat onder dit merk op de markt zal komen, is Queen Victoria ananas uit Réunion.

Queen Victoria ananas staat bekend om zijn heerlijk zoete smaak en compacte formaat. AMS European levert de PURE Queen Victoria ananas aan zijn trouwe klantenkring, die vooral bestaat uit Franse groothandelaren. De vraag is tot dusver goed en klanten zijn tevreden over de kwaliteit en smaak. De import van AMS European is klein, zo'n 2 tot 6 pallets, ofwel 1,5 tot 2 ton, per week. Met uitzondering van de kerstperiode wanneer de productie piekt en de import oploopt tot 3 tot 4 ton per week. In deze periode plaatsten klanten wekelijks bestellingen. 



AMS European laat weten dat klanten erg ingenomen zijn met het feit dat de ananas van Franse origine is. Het ras Queen Victoria is wel duurder dan andere ananasrassen uit bijvoorbeeld Costa Rica, Colombia of de Dominicaanse Republiek. Ook op Mauritius wordt de Queen Victoria ananas geteeld. Een groot deel hiervan wordt naar Frankrijk geëxporteerd voor supermarkten. Dit product is echter minder in trek bij klanten van AMS European die graag verzekerd zijn van de Franse herkomst van het fruit. 



De prijzen van PURE Queen Victoria ananas zijn jaarrond stabiel, behalve rond de kerst wanneer ze licht stijgen. Over het algemeen worden ze verkocht voor €3,50 tot €4,00 per kilo (1 tot 2 euro meer dan voor andere rassen). De PURE Queen Victoria ananas is doorgaans in maat 7 beschikbaar en wordt per zeven stuks in dozen verpakt. 

Voor meer informatie: 
Antoine Fauger
AMS European
Tel: +33 1 4180 0303
Toevoegen aan Anti-Banner
Publicatiedatum: