Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Sjoerd Postuma:

"Goede vraag naar Salustiana's uit Uruguay op gretige sinaasappelmarkt"

Tholen - Bij Postuma in IJsselmuiden is het Uruguayaanse sinaasappelenseizoen in volle gang. "De markt voor sinaasappelen is in zijn geheel erg goed en met het product uit Uruguay kunnen de afnemers zich goed onderscheiden. Uruguay heeft veel teeltgebieden, maar deze springen er met kop en schouders bovenuit. De kwaliteit is er goed, beter nog dan andere jaren", vertelt Sjoerd Postuma.



De groothandel biedt de sinaasappelen in samenwerking met Van Ooijen Citrus aan, waarbij de Salustiana's het paradepaardje vormen. Belangrijkste afnemers van Postuma zijn groentenspeciaalzaken en markthandelaren. "De aanvoer loopt alweer richting zijn einde, maar wij hebben de sinaasappelen nog een week of vier beschikbaar tot de Spaanse oogst weer los komt", vertelt Sjoerd.



De prijzen van de sinaasappelen liggen de hele maand al op een hoog niveau. "De markt voor perssinaasappelen is zelfs een beetje overspannen", vertelt Sjoerd. "Vroeger werden de Salustiana's in het westen van het land eigenlijk alleen als perssinaasappel verkocht, maar intussen is men ook daar erachter gekomen dat deze VOLSAP sinaasappelen ook als handsinaasappel gebruikt kunnen worden. Wij verzorgen de distributie van dit heerlijke fruit door het gehele land met onze eigen auto's."

Voor meer informatie:
Postuma
Spoorstraat 47
8271 RG IJsselmuiden
Tel: 038-3370099
sjoerd.postuma@postuma.nl
www.postuma.nl