Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

La Place opent eerste restaurants in nieuwe Hudson’s Bay warenhuizen

La Place opent deze maand vijf restaurants en vier cafés in de nieuwe warenhuizen van Hudson's Bay in Den Haag, Leiden, Rotterdam, Maastricht, Almere, Breda, Den Bosch, Zwolle, Tilburg. Dit zijn de eerste La Place restaurants die worden geopend in de warenhuizen. Alle bezoekers van Hudson's Bay kunnen hierdoor genieten van natuurlijke, dagverse en huisgemaakte producten. La Place gaat in de restaurants dagelijks ontbijt, lunch en diner serveren: van smoothies, spelt focaccia's, salades, koek en soep tot pizza's, pasta's en gerechten van de grill. Uiteraard kunnen gasten ook bij het restaurant en café terecht voor huisgemaakt gebak met een verse kop koffie of thee.
 
Zoals gasten van La Place gewend zijn, bestaan de nieuwe La Place restaurants en cafés uit een centraal plein met open keuken en beschikken de restaurants over diverse marktkramen waar dagelijks de heerlijkste gerechten en dranken vers worden bereid. Professionele medewerkers maken de eigen, unieke recepten van La Place klaar onder de ogen van de gast. Zij gebruiken hiervoor verse, eerlijke en waar mogelijk biologische ingrediënten. In het brede aanbod van het La Place restaurant ligt de nadruk op veelzijdige en gezonde voeding. "We zijn blij dat we met onze intrek in de prachtige nieuwe warenhuizen van Hudson's Bay terugkeren naar bekend terrein – voorheen de warenhuizen van V&D – middenin de binnenstad. Zo kunnen wij onze vertrouwde en nieuwe gasten weer laten genieten van ons dagverse aanbod", zegt Bart van Den Nieuwenhof, Managing Director van La Place.
 

Over La Place

Al bijna 30 jaar is La Place een succesvolle foodserviceformule waarbij natuurlijke, dagverse en huisgemaakte producten de hoofdrol spelen. De horecaketen combineert het beste van de markt met een selfservice restaurant. Sinds de oprichting in 1987 speelt La Place in op de trend van gezonde voeding. Zo werken de professionals uitsluitend met verse, eerlijke en waar mogelijk biologische grondstoffen en worden eigen, unieke recepten voor de ogen van de klant bereid. La Place heeft naast ruim vijftig vestigingen in Nederland ook enkele locaties in Duitsland, Indonesië en de Verenigde Staten. Begin 2016 is de foodserviceformule overgenomen door Jumbo Groep Holding BV.
 

Over Hudson's Bay

Over Hudson's Bay Hudson's Bay Company, opgericht in 1670, is het oudste bedrijf van Noord-Amerika. In Canada is Hudson's Bay inmiddels uitgegroeid tot één van de meest prominente warenhuizen van het land, met warenhuizen op 90 locaties en de online winkel thebay.com. Voor het eerst sinds de start van Hudson's Bay, vestigt het warenhuis zich buiten de landsgrenzen van Canada, met 10 nieuwe winkels in Nederland in 2017, en een online shopping omgeving op hudsonsbay.nl. Met een geheel eigen karakter en belevenis is het concept toegespitst op de Nederlandse markt. Hudson's Bay staat voor kwaliteit, service en stijl. De warenhuizen bieden een assortiment van fashion, beauty, lifestyle & home, vormgegeven door exclusieve merken en populaire ontwerpers. Daarnaast biedt Hudson's Bay haar gasten ook exclusieve food concepten. Hudson's Bay is een onderdeel van het Hudson's Bay Company merkenportfolio.

Voor meer informatie: www.hudsonsbay.nl
Publicatiedatum: