Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Kuehne + Nagel breidt capaciteit uit in Geel

Met de uitbreiding van de logistieke faciliteit in Geel, Belgiƫ, breidt Kuehne + Nagel haar dienstenportfolio voor bedrijven in de FMCG, pharma en gezondheidssector. Na de uitbreiding telt de locatie 77.000 vierkante meter. Toen de locatie in gebruik genomen werd in 2006 had het centrum een oppervlak van 45.000 vierkante meter.



Het bedrijf is uitgerust met moderne technieken, waaronder ESFR sprinklers en een noodenergievoorziening. De producten kunnen tot een hoogte van 12,2 meter opgeslagen worden en de locatie voldoet aan de strengste veiligheids- en milieueisen.

Op de locatie in Geel behandelt Kuehne + Nagel producten van grote internationale klanten uit verschillende sectoren. De locatie functioneert als een hub in de Europese en wereldwijde distributie van producten.

Kevin Nash, Managing Director van Kuehne + Nagel BeLux: "De uitbreiding van de logistieke faciliteit in Geel stelt ons in staat onze logistieke activiteiten in Belgiƫ te versterken. Met de uitbreiding komen we tegemoet aan de vraag van klanten die willen profiteren van een locatie in het hart van Europa."

Meer informatie:
Sharon Lee
Kuehne + Nagel BeLux
Tel: +32 (0) 3 220 63 80 
Publicatiedatum: