Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Groentespecialist Bulters toch niet in aardbeienuitzending Keuringsdienst van Waarde

Tholen - De keuringsdienst van waarde is ontevreden over de aardbei. "Ze smaken niet meer zo als vroeger. Waar je zoet en zacht verwacht, krijg je zuur en hard voor de kiezen. Wat is er met de aardbei gebeurd?", vragen de programmamakers zich af. In de uitzending van komende donderdag gaan ze op onderzoek uit bij een teler, veredelaar en kok. Helaas zal Nederland niet weten dat ze ook hun licht opstaken bij Groentespecialist Bulters.

Keuringsdienst van Waarde had zelf contact gelegd met Groentespecialist Bulters. "Lekkere smaken, dat is bij ons heel belangrijk. We hebben dan ook altijd verschillende rassen aardbeien in ons assortiment", vertelt Eric Bulters. Begin juli kwamen de programmamakers langs om opnamen in hun winkel aan de Maasstraat 12 in Haarlem te maken. "In die periode was het net heel moeilijk met aardbeien. Er was weinig te krijgen en ze waren heel duur", herinnert Eric Bulters zich. Hij verheugde zich al op de uitzending van komende donderdag maar jammer genoeg hoorden ze onlangs dat ze niet in de uitzending aan bod komen. "Waar dat aan ligt, weet ik niet. Het is jammer, we hadden ons best gedaan om er iets moois van te maken."