Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nederlandsche Betaal & Wisselmaatschappij breidt uit in Singapore

De Nederlandsche Betaal & Wisselmaatschappij (NBWM) opent op maandag 11 september een kantoor in Singapore. Miel van Blitterswijk zal leiding geven aan de Zuidoost-Aziatische activiteiten van NBWM. "Singapore is een belangrijke spil in de handel tussen het oosten en het westen. Ondernemers in Zuidoost-Aziƫ moeten voor internationale betalingen in vreemde valuta veel te veel betalen. Slechte wisselkoersen, onnodig hoge kosten bij valutaconversies en een gebrek aan service. Wij gaan vanuit Singapore, net zoals we dat nu al doen in Nederland, ondernemers helpen om daar eenvoudig op te besparen. Wij willen bedrijven helpen bij het internationaal zaken doen."



De centrale bank van Singapore, Monetary Authority of Singapore (MAS) geheten, heeft NBWM daar de vergunningen voor gegeven. NBWM zal in Singapore onder een nieuwe naam van start gaan. "Onze huidige naam is voor mensen die het Nederlands niet machtig zijn misschien niet de meest geschikte naam", zegt Miel van Blitterswijk met een lach. "We gebruiken de naam 'Clarency'. Een combinatie van 'clarity' en 'currency'. Onze nieuwe naam geeft exact aan wat we doen en waar we goed in zijn."

"De valutamarkten gaan 24 uur per dag door. In die tijd kan er veel gebeuren. Nu wij in twee tijdzones zitten kunnen we onze klanten in zowel Europa als Aziƫ nog beter bedienen."

Voor meer informatie:
Nederlandsche Betaal & Wisselmaatschappij
Beursplein 5
1012 JW Amsterdam
Tel: +31 20 5782439
Mob: 06-51755126
joost@nbwm.nl
www.clarency.sg

Publicatiedatum: