Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Vruchtbare aftrap voor groente- en fruithelden van de toekomst

Groente- en fruithelden van de toekomst zijn de groentespecialist, lokale retailer, foodservice en 'influencers'. Op 20 en 21 juni vindt het Vak Event Groente & Fruit helden, kortweg VEG. plaats, om deze doelgroepen bij elkaar te brengen, te inspireren en bedrijven met elkaar te laten kennismaken. Als belangrijke bouwsteen voor het succes van VEG. werd op 29 augustus afgetrapt door de founding fathers. Ze deden dat op de RDM Onderzeebootloods Rotterdam, tevens de locatie van het VEG.

Tijdens de aftrap werden niet alleen de VEG. productgroepen stevig op de kaart gezet, maar ook keuzes gemaakt over aanpak, communicatie en inhoudelijk programma. Raymond Siliakus, exhibition manager VEG.: "VEG. speelt in op AGF ontwikkelingen en onderscheidend vermogen voor bijzondere producten en merken. De Founding Partners zijn leidend in de markt en weten de hele AGF branche te inspireren en te bewegen. Mede door hun creatie, lef en succes is VEG. hét Vak Event voor en door AGF professionals."

Producenten en verwerkers van verse producten, (importerende) groothandel of aanbieder van winkelconcepten en diensten kunnen op VEG. de verhalen achter uw versproducten delen. Daarvoor is het nodig om aan te melden vóór 15 oktober. Dan worden alle Snelle Groente & Fruit helden uitgenodigd om het grote Rotterdam Ahoy baanwielerspektakel, de Wooning Zesdaagse van Rotterdam in januari 2018, bij te wonen.

Voor meer informatie
info@veg-event.nl
T 010 - 293 32 32
 


Publicatiedatum: