Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Alliantie helpt afzetmarkt Mexicaanse bananen

In januari 2017 ging Coliman een alliantie aan met de Allfresch Group waaruit de handelsonderneming Coliman Allfresch ontstond. Sindsdien is het bedrijf er in geslaagd zijn bereik te vergroten en nieuwe afzetmarkten te betreden. 



"Dankzij deze samenwerking hebben we nieuwe deuren kunnen openen naar markten in Europa, Aziƫ en het Midden-Oosten," laat het bedrijf weten. Daarnaast focust het bedrijf meer op kwaliteit en heeft het zijn inspanningen om deze kwaliteit op onbekende markten te promoten vergroot. "Het leveren van voedzame kwaliteitsbananen mag niet slechts tot een paar markten beperkt blijven. We werken daarom dagelijks aan het genereren van nieuwe, efficiƫnte distributiekanalen. Iedere Coliman banaan die gegeten wordt, waar dan ook ter wereld, is een overwinning voor Mexico en een bewijs dat ons land producten van hoge kwaliteit voortbrengt."

Voor meer informatie: 
Coliman
Tel: +52 (662) 236 00 50 ext. 1130
Publicatiedatum: