Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
vanaf 2019 heel Europa en Indonesië

AH-topman Wouter Kolk nieuwe CEO Ahold Delhaize in Nederland-België

Topman Wouter Kolk van Albert Heijn wordt de direct operationeel directeur bij Ahold Delhaize in Nederland en België. Hij neemt de functie over van Pierre Bouchut.

Direct operationeel directeur
Wouter Kolk gaat vanaf 1 januari 2019 aan de slag als direct operationeel directeur in Europa en Indonesië. Als eerste stap zal hij vanaf 11 september bij het directiecomité als CEO van Nederland en België gaan. Hij wordt voorgesteld aan de raad van bestuur op de algemene jaarvergadering van 2018. 

Dick Boer, CEO Ahold Delhaize: "We bedanken Pierre voor zijn waardevolle rol en een belangrijke bijdrage door de fusie en vorming van Ahold Delhaize. We zijn blij dat Wouter vanaf september de nieuwe directeur van Nederland en België wordt. Wouters ervaring met het leiden van Albert Heijn door een periode van verandering, zal bijzonder waardevol zijn bij het maken van ons Belgische merk Delhaize.

CEO
Ahold Delhaize kondigt aan dat Xavier Piesvaux zal worden aangesteld als nieuwe CEO voor Delhaize met ingang van 11 september. Hij volgt Denis Knoops die drie jaar CEO is geweest, meldt Ahold Delhaize.

Topman Dick Boer: "We bedanken Denis voor zijn toewijding en waardevolle bijdrage in zijn afgelopen 25 jaar in België, de Verenigde Staten en Azië. Wij wensen hem het beste voor de toekomst." Xavier was recentelijk Senior Vice President van Walmart East Canada. Daarvoor werkte hij als president van het Mega Image-merk van Ahold Delhaize in Roemenië."

Bron: Ahold Delhaize
Publicatiedatum: