Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Rondleiding door De Goudreinet op Facebook

Voor wie nieuwsgierig is naar de seizoensproducten heeft De Goudreinet een filmpje op Facebook gezet. Groenteman Sander geeft een rondleiding door de zaak en vertelt wat de lekkerste appelen op dit moment zijn. Nieuwe oogst hardfruit is op dit moment weer volop verkrijgbaar maar aardbeien zijn ook nog verkrijgbaar. Twee doosjes kosten 1,99 euro. Verder heeft De Goudreinet een actie met bananen en bloemkool in de actie (beide 0,79 cent).

Het citrusseizoen komt ook langzaam op gang laat Sander zien. De Clemegold ("altijd sappig altijd pitloos") uit Zuid Afrika ligt in de schappen. Nieuweling Kioni, een kruising tussen een sinaasappel en een mandarijn, is volgens Sander "ontzettend lekker. Klanten mogen die gratis komen proeven."

Dat De Goudreinet hun producten zo goedkoop kan aanbieden en de prijzen laag blijven, komt omdat ze steeds efficiƫnter kunnen inkopen. "Vooral omdat Nederland steeds gezonder eet en dat merken we in de winkel: meer klanten dus meer inkoopvoordeel", is te lezen op hun Facebookpagina.



Publicatiedatum: