Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Ingebruikname voorzien begin 2018

BelOrta start met bouw dc bij Veiling Zuid

Tholen - 5 september 2017 was een belangrijke dag voor BelOrta. De eerste muur van hun nieuwe distributiecentrum op Veiling Zuid in Sint-Katelijne-Waver werd neergezet. "BelOrta neemt hier het voortouw door als eerste zijn infrastructuur op Veiling Zuid te bouwen", vertelt Luc Peeters. "Momenteel zijn we gestart met de bouw van een distributiemagazijn met vier logistieke eenheden van telkens 4.000 m2. Er zijn voldoende laadkaaien voorzien en daarnaast beschikt elke module over een aparte kantoorruimte, technische ruimte, sanitair en sociale ruimte."



Veiling Zuid

Halverwege 2008 kwam het plan vanuit de Vlaamse regering om een bedrijventerrein in de omgeving van het regionaal stedelijk gebied van Mechelen te starten. Binnen Veiling Zuid verkoopt POM Antwerpen ongeveer 30 hectare. Hiervan werd 5 hectare verkocht aan Veiling BelOrta. Er zullen zich ook andere bedrijven vestigen, die gerelateerd zijn aan land- en tuinbouw.



De ingebruikname van de nieuwe units van BelOrta is voorzien voor begin 2018. "Latere fases worden ontwikkeld in functie van de vraag van onze klanten. De nieuwe loodsen sluiten enerzijds rechtstreeks aan op de huidige site van BelOrta en kunnen dus van daaruit beleverd worden. De verbinding met de openbare weg zal een rotonde worden die direct aansluiting geeft op de verbinding richting R 6 en E 19. Tot afwerking van de verbindingsweg is de ontsluiting voorzien over huidige de BelOrta site. Vanaf eind 2018 zal er zowel richting BelOrta als richting R6/E 19 een directe verbinding mogelijk zijn."

Voor meer informatie:
Luc Peeters
BelOrta
Mechelsesteenweg 120
2860 Sint-Katelijne-Waver - Belgiƫ
T +32 (0)15 565 331
F + 32 (0)15 565 379
luc.peeters@belorta.be
www.belorta.be