Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Freshng demodagen op 19 en 28 september

"Inzicht in hart onderneming door juiste automatisering"

Op 19 en 28 september aanstaande organiseert RPO weer demodagen. Tijdens de demodagen presenteren ze de software totaaloplossing Freshng. Tijdens dit event laat het bedrijf de bezoekers kennismaken met de functionaliteiten. Inzicht in het hart van de organisatie door de juiste automatisering. RPO automatiseert met een persoonlijke aanpak. Tijdens de demo is er veel aandacht voor de interactie en laat RPO zien waarmee een bedrijf tijd en geld kan besparen.
 
Freshng automatiseert al ruim 30 jaar grote en kleinere AGF bedrijven. Met Freshng beheerst u uw processen, van inkoop, verkoop, relatiebeheer, logistiek, facturering tot financiën. Het vernieuwde pakket is voorzien van veel functionaliteiten en mogelijkheden, waardoor gebruikers kunnen profiteren van nog meer voordelen. Uiteraard ook beschikbaar als zeer complete Cloud oplossing, waarbij u per maand betaalt en waarbij de data goed beveiligd zijn. Freshng geschikt voor het werken op vaste en mobiele apparaten, waardoor de informatie altijd en overal beveiligd beschikbaar is. Uniek aan Freshng is dat de commerciële en financiële administratie geïntegreerd zijn. Geen dubbele invoer, alle processen inzichtelijk én voorzien van branche specifieke functionaliteiten.
 
Naast de AGF software is RPO ook hardware leverancier en leveren ze IT services.
 
Voor meer informatie en inschrijving:
https://www.rpo.nl/agf-demodagen
RPO ICT Solutions
078 6818688
sales@rpo.nl
www.rpo.nl
Publicatiedatum: