Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Hippe song over broccoli

Tholen - Groentepromotie door groenten een eigen beat en energieke clip te geven. Dat vindt de Denverse band Rocket Surgeons. Zij lanceerden onlangs de Broccoli song met bijbehorende muziekvideo via social media. "Met deze song willen we kinderen heel enthousiast maken voor groenten in plaats van ze te overtuigen om groenten te eten omdat dat goed voor hen zou zijn. Hopelijk raken ze door deze beat er helemaal opgewonden over Broccoli", vertelt een van de bandleden.
 


Het idee om kinderen voor groenten te enthousiasmeren door er hippe muziek over te maken leeft al langer. Twee jaar geleden lanceerden de initiatiefnemers via Kickstarter hun idee om veggie beats te gaan produceren. Via dit crowdfunding-platform wilden de muzikanten geld bijeenbrengen om groentesongs te produceren maar ze kregen dat tot hun spijt niet gefinancierd. Charlie Feist, een merk dat veggie-rugtassen produceert, heeft bij hen weer het vuurtje ontstoken zodat ze dit nummer over de 'mini-bomen' in eigen beheer lanceren tezamen muziekvideo.

Verschuren Broccoli & De Aspergeschuur is in elk geval heel enthousiast, ze tipten het op hun Facebookpagina als mogelijke nummer 1 hit.

Klik hier voor meer informatie over de crowdfunding actie Veggie Beats

Klik hier voor meer informatie over de muziekgroep Rocket Surgeons