Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
10 t/m 13 oktober 2017 in Algerije

Internationale AGF-vakbeurs in Afrika

De Internationale Vakbeurs voor Veeteelt en agro-equipment, Sipsa-Sima, vindt plaats van 10 t/m 13 oktober 2017 in het beurscomplex Palais des expositions-Safex in Algiers.

Sipsa-Sima is niet alleen voor de Maghreb, het noordwestelijke deel van Afrika, maar ook voor de rest van Afrika de belangrijkste vakbeurs in de agrarische sector. Dit jaar verwacht de beurs meer dan 20.000 vakbezoekers en 600 exposanten afkomstig uit 30 landen die bijeenkomen rondom het belangrijkste thema dit jaar: de uitdaging van het ontwikkelen van geïntegreerde en inclusieve agribusiness en op welke manier er duurzame en concurrerende voedselwaardeketens opgezet kunnen worden.



Plattegrond van de Sipsa-Simabeurs in Algerije.

Tunesië in de spotlights
Sipsa-Sima heeft ervoor gekozen om tijdens de aankomende beurseditie 2017 de dynamische Tunesische landbouwsector in de spotlights te zetten en de strategische en broederlijke relaties tussen Tunesië en Algerije onder de aandacht te brengen. Tunesië was in 2016 het grootste exportland van olijfolie en tweede exportland op het gebied van Afrikaanse biologische producten naar 30 landen op de vijf continenten. Tunesië is het enige Afrikaanse en Arabische land dat dezelfde erkenning geniet als de Europese Unie voor wat betreft de export van biologische producten. 

Registreren
Om het grote aantal vakbezoekers sneller en eenvoudiger toegang te geven tot de beurs is het voorregistratie systeem verbeterd. Bezoekers kunnen zich registreren en gratis een badge bestellen en downloaden via deze website. 

Bron: Sipsa-Sima
Publicatiedatum: