Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Ronald Vollenberg nieuwe directeur AB Zuid-Holland

Ronald Vollenberg is per 1 september 2017 de nieuwe directeur van AB Zuid-Holland. Na zijn Commerciële Economische opleiding en Management Traineeship in de retail, bekleedde hij diverse functies in het bank- en verzekeringswezen. Zijn carrière werd vervolgd met een managementfunctie bij een internationale uitzendorganisatie. Van 2005 tot voorjaar 2017 was Ronald werkzaam bij een HR-adviesbureau met ervaring in de agrarische sector, eerst als manager en adjunct directeur en sinds 2012 als directeur regio West- en Zuid-Nederland.


V.l.n.r. Bestuursleden Gerrit van den Hoek, Arie Wesdorp, Arie Verhorst en directeur Ronald Vollenberg.

Bedrijf
AB Zuid-Holland is van origine actief in de agrarische sector als personeelsvoorziener. Leden van AB Zuid-Holland kunnen een beroep doen op de Bedrijfsverzorging bijvoorbeeld in geval van arbeidsongeschiktheid of vakantie, en op deze wijze de continuïteit van hun bedrijfsvoering waarborgen. AB Zuid-Holland is van origine actief in de agrarische sector, maar inmiddels ook sterk vertegenwoordigd in sectoren, zoals bouw, techniek, logistiek, GWW en groenvoorziening. 

Bron: AB Zuid-Holland. 
Publicatiedatum: